
CHEF
MIVEL FOGSZ FOGLALKOZNI? A szervizkonyha 8 fős csapatának dinamikus összehangolása, motiválása és irányítása, gyors és higgadt, professzionális döntéshozatal a teljes konyhai csapat nevében és vészhelyzetben bármelyik pálya átvétele. A mis-en alapos és az apró részletekre kiterjedő kóstolása és ellenőrzése szerviz előtt. Az összes elkészült fogás ellenőrzése időzítés, íz, hőfok, minőség és tálalás szempontjából, az utolsó simítások személyes elvégzése. Vendégközpontú, szoros munkakapcsolat az étteremvezetővel a tökéletesnél is jobb vendégélmény érdekében. Az egészségügyi és biztonsági standardek, higiéniai normák maradéktalan betartatása. A POZÍCIÓ BETÖLTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES. . . Középfokú végzettség. Legalább 5 évet dolgoztál már egy nagy forgalmú, magas vendégszámú nívós étteremben Magyarországon vagy külföldön. A konyhai folyamatok átlátása (kiemelten a tálalást tekintve) elengedhetetlen a munkához. Magabiztos kommunikáció angol nyelven. Kiemelkedő management és kommunikációs képesség, vendég orientáltság és professzionális hozzáállás. AZ ÁLLÁS BETÖLTÉSÉHEZ ELŐNYT JELENT: Releváns Expeditor Chef tapasztalat nagy tempójú munkakörnyezetben. AMIT A PARTNERÜNK KÍNÁL SZÁMODRA: Magyarországon a szférában legmagasabb alapbért biztosítják. Hosszú távú munkalehetőség, előrelépési lehetőséggel. Személyzeti étkezés. Szakmai fejlődési lehetőség. Rugalmas munkaidőbeosztás, garantált két nap szabadnap egy héten. Munkavégzés helye: Budapest 1. kerület Munkaidő: Heti 4-5 munkanap, körülbelül havi 200 óra. Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődésedet, jelentkezz frissített magyar önéletrajzod csatolásával az alábbi gombra kattintva!
A jelentkezéssel elfogadod a Beck and Partners Kft. adatvédelmi tájékoztatóját.
-
Részletes információk az állásajánlatról
Vállalat: BECK AND PARTNERS Kft. Hely: Budapest Munkaviszony: Teljes munkaidős Hozzáadva: 10. 3. 2025
Aktív álláslehetőségek
A friss munkaajánlatra Ön elsőként jelentkezhet!