Kantin szakács (Chef de Partie)
Uplift Your Career with Corinthia Budapest!
Főbb feladatok:
A szálloda személyzeti étkeztetési rendszerének működtetése
Receptúra alapján az ételek magas minőségű elkészítése és kiadása
Nemzetközi elvárásoknak megfelelő minőségű és választékú gasztronómiai kínálat kialakítása, új gasztronómiai stílusok nyomon követése és a kínálatba való beépítése
A konyhai dolgozók munkájának beosztása, a napi termelés megszervezése, lebonyolítása és ellenőrzése
Raktárkészlet figyelése, a szükséges rendelések szervezése és ellenőrzése
HACCP rendszer szerinti működés betartása és betartatása
Elvárások:
Legalább 3 éves releváns szakmai tapasztalat preferáltan 5-csillagos szállodai környezetben
Szakirányú végzettség
Receptúrák, konyhatechnikai eljárások ismerete
Angol nyelvtudás (előny)
Juttatások:
Luxus szállodai munkakörnyezet
Juttatási csomag szervizdíjjal, borravalóval és cafeteriával
Térítésmentes személyzeti étkezés a műszak alatt
Magán egészségbiztosítás
Munkaruha mosoda szolgáltatással
Nemzetközi Corinthia kedvezmények
Munkavállalói elismerési díjak és események
Tanulási és fejlődési lehetőségek
A jelentkezéshez kérjük csatolja magyar és angol nyelvű szakmai önéletrajzát.
CORINTHIA BUDAPEST, HUNGARY
A friss munkaajánlatra Ön elsőként jelentkezhet!
-
Az iMunka.hu alkalmazásával a munkakeresés miért hasznos?
Naponta új állásajánlatok A munkák széles skálájából választhat: Célunk, hogy a lehető legszélesebb választékot kínáljuk Értesítés e-mailben az új ajánlatokról Legyen az első, aki válaszol az új állásajánlatokra Összes állásajánlat egy helyen (munkaadók, ügynökségek és egyéb portálok ajánlatai) Az álláskeresők számára minden szolgáltatás ingyenes Segítünk új állást találni