
Műszakvezető szakács (Demi Chef de Partie)
Uplift Your Career with Corinthia Budapest!
Főbb feladatok:
Sztenderek szerinti munkafolyamatok ellátása önállóan
Ételek készítése nemzetközi és modern alapelvek szerint
A feldolgozásra kerülő anyagok előkészítése, tisztítása, darabolása
Csoportvezető szakács (Chef de Partie) munkájának támogatása
HACCP rendszer szerinti működés betartása
Elvárások:
Szakirányú végzettség
Legalább 3 éves releváns szakmai tapasztalat preferáltan 5-csillagos szállodai környezetben
Receptúrák, konyhatechnikai eljárások ismerete
Angol nyelvtudás (előny)
Juttatások:
Juttatási csomag szervizdíjjal, borravalóval és cafeteriával
Térítésmentes személyzeti étkezés a műszak alatt
Magán egészségbiztosítás
Munkaruha mosoda szolgáltatással
Nemzetközi Corinthia kedvezmények
Munkavállalói elismerési díjak és események
Tanulási és fejlődési lehetőségek
A jelentkezéshez kérjük csatolja magyar és angol nyelvű szakmai önéletrajzát.
CORINTHIA BUDAPEST, HUNGARY
- Részletes információk az állásajánlatról
Vállalat: Corinthia Hotel Budapest Hely: Budapest
Budapest, Pest megyeMunkaviszony: Teljes munkaidős Hozzáadva: 20. 3. 2025
Aktív álláslehetőségek
A friss munkaajánlatra Ön elsőként jelentkezhet!