
Szállodai munka Görögországban 4*-os és 5*-os szállodában áprilistól és a szezonban is (2,5-7 hónapig).
Felejthetetlen munkalehetőséget keresel a gyönyörű görög szigeteken? ☀ Legyél te is egy profi csapat tagja szállodákban és gasztronómiai létesítményekben olyan helyeken, ahol a munka a nyaralással párosul!
Helyszín:
-Görögország
-Dolgozz olyan szigeteken, mint Kréta, Kos, Rodosz, Korfu, és fedezd fel szépségeiket szabadidődben.
Kezdés: Április/Május/Június
Munkakör:
-Diákok: Diákok szakmai gyakorlata 4* és 5* szállodákban. Kisegítő pincérként és szakácsként.
-Hosszú távú alkalmazottak: Gasztronómia és vendéglátás területén magasabb bérezéssel, szezon végi bónusz lehetőséggel történő munkavégzés!
Bér:
-900 – 1200 EUR/nettó/hó
-havi fizetés
-borravaló
-A szállás és étkezés INGYENES.
Munkaidő:
-hétfőtől péntekig, többnyire egy műszakban – körülbelül 5:00-14:00 között, de rugalmasnak kell lennie
-az átlagos heti munkaidő 40 óra, hétfőtől péntekig, szükség esetén esetenként szombaton is
-ha korábban teljesíti a kijelölt konténerszámot, akkor minden nap korábban végezhet, de az egész napért fizetik
Előnyök:
-A teljes szezon sikeres teljesítése után 700-850 € bónusz!
-Karácsonyi bónusz azoknak, akik az egész szezont ledolgozzák (7 hónap)!
-Biztosítás munkaidőben.
-Teljes körű támogatás a szállítás megszervezésében és a szükséges dokumentumok elintézésében.
-Munkaszerződés aláírása kiutazás előtt.
Feltételek:
-Angol nyelvtudás B1 szinten – kulcsfontosságú a kollégákkal és a vendégekkel való kommunikáció.
-Diákokat szívesen látunk, elegendő a tanulmányi igazolás.
-Szervezőkészség és felelősség – a megbízhatóság nagyon fontos számunkra.
-Rugalmasság és alkalmazkodóképesség – a dinamikus környezetben végzett munka kihívást jelent!
A friss munkaajánlatra Ön elsőként jelentkezhet!