Üzletvezető
A cég elkötelezett a minőségi fagylalt- és süteménykészítés iránt, amit számos szakmai elismerés is bizonyít. 2021-ben Fazekas Ádám, a cég fagylaltmestere, első helyezést ért el a Gelato Festival World Masters fagylaltvilágbajnokságon.
,1. Üzletvezetés és adminisztráció
• A cukrászda napi működésének felügyelete
• Készletgazdálkodás, rendelés és árubeérkezés ellenőrzése
• Költségkontroll és árképzés figyelése
• Bevételek, kiadások kezelése, pénztár elszámolása
• Üzleti dokumentációk vezetése (pl. HACCP, munkaügyi dokumentumok)
2. Munkatársak irányítása
• Személyzet beosztásának készítése
• Új munkatársak betanítása, motiválása
• Csapatmunka elősegítése, konfliktuskezelés
• Teljesítményértékelés
3. Minőségbiztosítás és higiénia
• HACCP előírások betartatása
• Élelmiszerbiztonsági és higiéniai szabályok ellenőrzése
• Termékminőség folyamatos biztosítása
4. Vendégkapcsolatok és értékesítés
• Kiváló vendégélmény biztosítása
• Panaszkezelés és vevői visszajelzések figyelemmel kísérése
• Új ötletek, akciók bevezetése a forgalom növelése érdekében
5. Marketing és üzletfejlesztés
• Helyi és online marketingstratégiák megvalósítása
• Közösségi média jelenlét kezelése (pl. Facebook, Instagram)
• Egyedi ajánlatok, szezonális termékek és promóciók kialakítása
A sikeres cukrászdai üzletvezető jó szervezőkészséggel, vezetői képességekkel és vendégközpontú szemlélettel rendelkezik, miközben figyel a minőségre és a hatékonyságra.
Vendégközpontúság
• Barátságos, udvarias és segítőkész a vendégekkel.
• Figyel a visszajelzésekre és javítja a szolgáltatást.
• Gondoskodik arról, hogy a cukrászda hangulata kellemes és hívogató legyen.
Üzleti szemlélet
• Ismeri az árképzést, költségeket és a bevételi forrásokat.
• Figyeli az eladásokat, optimalizálja a készletezést.
• Hatékonyan menedzseli a költségeket és a profitot.
Szervezőkészség
• Precízen kezeli a beosztásokat, hogy mindig legyen megfelelő számú munkatárs.
• Figyel a rend és tisztaság fenntartására.
• Gondoskodik az alapanyagok és kellékek utánpótlásáról.
Szakmai ismeretek
• Legalább 5 év szakmai tapasztalat vendéglátásban vezetői pozícióban.
• Ismeri a cukrászati termékeket és a minőségi elvárásokat.
• Érti az élelmiszerbiztonsági és higiéniai előírásokat.
• Tudja, hogyan kell kezelni az allergéneket és speciális étrendeket.
Problémamegoldás és rugalmasság
• Gyorsan reagál váratlan helyzetekre (pl. alapanyaghiány, kolléga kiesése).
• Tudja, hogyan kezelje a vendégpanaszokat hatékonyan.
• Képes alkalmazkodni a változó piaci trendekhez és vásárlói igényekhez.
Csapatmunka és kommunikáció
• Összetartó csapatot épít, ahol mindenki jól érzi magát.
• Egyértelműen kommunikál a dolgozókkal és a beszállítókkal.
• Figyel a munkatársak fejlődésére és támogatja őket.
Legalább 5 év szakmai tapasztalat vendéglátásban vezetői pozícióban.
,- Versenyképes fizetés és juttatások
- Stabil és támogató munkakörnyezet
- Szaktudásának és képességeinek fejlesztési lehetősége
- Családias légkör és összetartó csapat
A friss munkaajánlatra Ön elsőként jelentkezhet!
-
Az iMunka.hu alkalmazásával a munkakeresés miért hasznos?
Naponta új állásajánlatok A munkák széles skálájából választhat: Célunk, hogy a lehető legszélesebb választékot kínáljuk Értesítés e-mailben az új ajánlatokról Legyen az első, aki válaszol az új állásajánlatokra Összes állásajánlat egy helyen (munkaadók, ügynökségek és egyéb portálok ajánlatai) Az álláskeresők számára minden szolgáltatás ingyenes Segítünk új állást találni