ELEKTROMOS GYÁRTÁSTÁMOGATÓ/ ELEKTRONIKAI TECHNIKUS
Procter&Gamble/Hyginett Kft.
Karbantartó technikus
HSA Kft.
Minőségbiztosítási technikus
Humán Centrum Kft.
Teszt technikus
KONTRON Electronics Kft.
Épületgépész mérnök vagy technikus
Társ-95 Kft.
PMT Technikus (WHC013188)
WHC Személyzeti Tanácsadó Kft.
Katódvédelmi technikus
KVV Tartály és Csővezeték Építő Zrt.
GÉPBEÁLLÍTÓ / GYÁRTÓSORI TECHNIKUS
Procter&Gamble/Hyginett Kft. (Csömör)
VARRÓGÉP SZERELŐ TECHNIKUS
Procter&Gamble/Hyginett Kft. (Csömör)
Üzemeltetési technikus - berendezés üzemeltető karbantartó
C Control PFS Kft.
Műszaki Ellenőrzés Szakértő
Petrolszolg Kft.
Műszaki Ellenőrzés Szakértő
Petrolszolg Kft.
Raktáros (Zalaegerszeg)
REÁL HUNGÁRIA ÉLELMISZER Kft.
Élelmiszeripari Laboráns
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
GEOMETRIAI TECHNIKUS
Adecco Kft.
Minőségügyi technikus
SAMSUNG SDI Magyarország Zrt.
Teszt technikus (WHC011233)
WHC Személyzeti Tanácsadó Kft.
Vagyonvédelmi technikus
ARZENÁL Fegyvergyár Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Hullámforrasztó technikus
MELECS EWS GmbH Magyarországi Fióktelepe
Technikus
Starjobs Magyarország
Állás: Élelmiszer-ellenőrzési technikus - Gyakran ismételt kérdések
👉 Hány állásajánlat van a Élelmiszer-ellenőrzési technikus szakmában?
A "Élelmiszer-ellenőrzési technikus" szakmához jelenleg 216 állásajánlatot talál a iMunka.hu állásportálon.
👉 Mi a Élelmiszer-ellenőrzési technikus szakma munkaköri leírása?
Az Élelmiszer-ellenőrzési technikusok felelősek a különböző élelmiszerek minőségének ellenőrzéséért, hogy biztosítsák, hogy azok megfelelnek a jogszabályoknak. A munkakör feladatai közé tartozik az élelmiszerek megfigyelése, mint például a szavatossági idő, a csomagolás, a szennyeződések, a származási hely, a tárolás és a csomagolás szabványainak betartásának ellenőrzése. Az Élelmiszer-ellenőrzési technikusoknak felügyelniük kell az élelmiszerek minőségének folyamatos javítását, és biztosítaniuk kell, hogy az élelmiszerek megfelelnek a jogszabályoknak. Az Élelmiszer-ellenőrzési technikusoknak számos laboratóriumi tesztet kell elvégezniük, hogy biztosítsák, hogy az élelmiszerek megfelelnek a jogszabályoknak. Az Élelmiszer-ellenőrzési technikusoknak átfogó ismeretekkel kell rendelkezniük az élelmiszerekkel kapcsolatos jogszabályokról és előírásokról, valamint az élelmiszerek minőségének javításával kapcsolatos általános eljárásokról.