Járműipari technikus
HSA Kft.
Gépbeállító technikus
Trenkwalder Kft
Gyártáselőkészítő technikus
STRAUSS METAL Kft.
Minőségbiztosítási technikus
Filtrona Filters Kft.
Gépbeállító-, Gépkezelő technikus
Alveola Kft.
Minőségbiztosítási technikus
Pannon-Work Zrt.
Folyamat technikus
Pannon-Work Zrt.
Teszt technikus
Pannon-Work Zrt.
Erősáramú Technikus
Viapan „Dologidő” Kft.
Erősáramú Technikus
Viapan „Dologidő” Kft.
Mechatronikai technikus
PEC Central Europe Kft.
Laboratóriumi asszisztens/technikus
HCEMM Nonprofit Kft.
Elektronikai technikus / műszerész
DATCON Ipari Elektronikai Kft.
Laboratóriumi technikus (WHC01729)
WHC Személyzeti Tanácsadó Kft.
Gyógyszerkészítmény-fejlesztő technikus (határozott idős)
EGIS Gyógyszergyár Zrt.
Műszaki technikus
RECYCOLOR KFT.
Szerviz technikus
Busch Vacuum Kft.
Elektromos Karbantartó Technikus
DANA HUNGARY KFT. - PT
Elektromos karbantartó / Plc technikus
Hire-One Kft.
Folyamat technikus - Debrecen
Get Work Trend Kft.
Állás: Élelmiszer-ellenőrzési technikus - Gyakran ismételt kérdések
👉 Hány állásajánlat van a Élelmiszer-ellenőrzési technikus szakmában?
A "Élelmiszer-ellenőrzési technikus" szakmához jelenleg 200 állásajánlatot talál a iMunka.hu állásportálon.
👉 Mi a Élelmiszer-ellenőrzési technikus szakma munkaköri leírása?
Az Élelmiszer-ellenőrzési technikusok felelősek a különböző élelmiszerek minőségének ellenőrzéséért, hogy biztosítsák, hogy azok megfelelnek a jogszabályoknak. A munkakör feladatai közé tartozik az élelmiszerek megfigyelése, mint például a szavatossági idő, a csomagolás, a szennyeződések, a származási hely, a tárolás és a csomagolás szabványainak betartásának ellenőrzése. Az Élelmiszer-ellenőrzési technikusoknak felügyelniük kell az élelmiszerek minőségének folyamatos javítását, és biztosítaniuk kell, hogy az élelmiszerek megfelelnek a jogszabályoknak. Az Élelmiszer-ellenőrzési technikusoknak számos laboratóriumi tesztet kell elvégezniük, hogy biztosítsák, hogy az élelmiszerek megfelelnek a jogszabályoknak. Az Élelmiszer-ellenőrzési technikusoknak átfogó ismeretekkel kell rendelkezniük az élelmiszerekkel kapcsolatos jogszabályokról és előírásokról, valamint az élelmiszerek minőségének javításával kapcsolatos általános eljárásokról.