Belső ellenőrzési szakértő
MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt.
Közlekedéstechnológiai üzemeltető technikus – informatika
MÁV Szolgáltató Központ Zrt.
teszt technikus
Randstad Hungary Kft
Minőségbiztosítási technikus
Randstad Hungary Kft.
Munka- és tűzvédelmi technikus
Hire-One Kft.
Munka- és tűzvédelmi technikus
Hire-One Kft.
Munka- és tűzvédelmi technikus
Hire-One Kft.
Munka- és tűzvédelmi technikus
Hire-One Kft.
PLC technikus
Hire-One Személyzeti Tanácsadó Kft.
Mérőlabor technikus
Hire-One Személyzeti Tanácsadó Kft.
Beszállítói minőségügyi technikus
Hire-One Személyzeti Tanácsadó Kft.
Elektromos karbantartó technikus
Hire-One Személyzeti Tanácsadó Kft.
Elektromos karbantartó / Plc technikus
Hire-One Személyzeti Tanácsadó Kft.
szerviz technikus
Kisváros Kft.
Környezetvédelmi technikus - Veszprém
Man at Work Humánszolgáltató és Személyzeti Tanácsadó Kft.
Automatizálási technikus - Sopron
Man at Work Humánszolgáltató és Személyzeti Tanácsadó Kft.
Sofőr (Élelmiszer házhozszállítás- Budapest 3;13. kerület)
Green creator Kft
Mechatronikai technikus - Székesfehérvár
Postaflotta Kft.
Minőségbiztosítási technikus
HAYS Hungary Kft.
Állás: Élelmiszer-ellenőrzési technikus - Gyakran ismételt kérdések
👉 Hány állásajánlat van a Élelmiszer-ellenőrzési technikus szakmában?
A "Élelmiszer-ellenőrzési technikus" szakmához jelenleg 188 állásajánlatot talál a iMunka.hu állásportálon.
👉 Mi a Élelmiszer-ellenőrzési technikus szakma munkaköri leírása?
Az Élelmiszer-ellenőrzési technikusok felelősek a különböző élelmiszerek minőségének ellenőrzéséért, hogy biztosítsák, hogy azok megfelelnek a jogszabályoknak. A munkakör feladatai közé tartozik az élelmiszerek megfigyelése, mint például a szavatossági idő, a csomagolás, a szennyeződések, a származási hely, a tárolás és a csomagolás szabványainak betartásának ellenőrzése. Az Élelmiszer-ellenőrzési technikusoknak felügyelniük kell az élelmiszerek minőségének folyamatos javítását, és biztosítaniuk kell, hogy az élelmiszerek megfelelnek a jogszabályoknak. Az Élelmiszer-ellenőrzési technikusoknak számos laboratóriumi tesztet kell elvégezniük, hogy biztosítsák, hogy az élelmiszerek megfelelnek a jogszabályoknak. Az Élelmiszer-ellenőrzési technikusoknak átfogó ismeretekkel kell rendelkezniük az élelmiszerekkel kapcsolatos jogszabályokról és előírásokról, valamint az élelmiszerek minőségének javításával kapcsolatos általános eljárásokról.