Sajnos jelenleg nincsenek üres állásajánlatok a Kistermelői élelmiszer-előállító számára.
Tekintse meg a további állásajánlatokat.
Keressen állásajánlatokat >>>Legújabb állásajánlatok
Termékmenedzser
Euro Noliker Kft.
Segédmunkás
SZIL-FA Kft.
Kertészeti eladó
Örökzöld Kertészet Kft.
Pénzügyi vezető
LOG-X Systems Kft.
Biztonsági őr
Freetime Management Kft.
Gépész karbantartó
KRAFT FM Kft.
Ételfutár, Pizzafutár
GARAM PEPE Kft.
Raktári Csoportvezető
Soudal Magyarország Kft.
Pultos
Penzes Gasztro Kft.
Raktáros munkatárs
Auto Palace Buda Kft.
Könyvelő
CER Rendezvényszervező és Vendéglátóipari Kft.
Helyszíni ellenőrzési szakértő
Magyar Államkincstár
Fejlesztési projektmenedzser
Forestay Development Kft.
Folyamatmérnök
J-STAR MOTION Hungary Kft.
Víz-, Gáz-, Fűtésszerelő
Kühltech 94 Gmbh. Kft.
Gyógyszertári szakasszisztens
Tócóskert Téri Patika Kft.
Szerver üzemeltető
Pécsi Tudományegyetem
ügykezelő - bűnjelkezelő
BRFK Gazdaság Bűnözés Elleni Főosztály
főügyintéző (komplex nyomozati tevékenységet ellátó)
BRFK Bűnügyi Szervek Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztály Gazdaságvédelmi Osztály
üzemeltetési előadó (IT) - kripto
BRFK Bűnügyi Szervek Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztály Kiberbűnözés Elleni Osztály
Állás: Kistermelői élelmiszer-előállító - Gyakran ismételt kérdések
👉 Mi a Kistermelői élelmiszer-előállító szakma munkaköri leírása?
A Kistermelői Élelmiszer-előállító felelőssége a bio-termesztésű alapanyagokból készült élelmiszerek előállítása, csomagolása, feldolgozása és értékesítése. A munkavállalónak meg kell értenie a termesztési folyamatokat, beleértve a talaj előkészítését, a vetőmagok előkészítését, a növények gondozását, a betakarítást és az élelmiszerek feldolgozását. A munkavállalónak meg kell ismernie a bio-termesztésű élelmiszerek előállításának szabályait, beleértve a termesztési, feldolgozási és csomagolási eljárásokat, valamint a higiéniai szabályokat. A munkavállalónak képesnek kell lennie a szükséges gépek és eszközök biztonságos kezelésére, valamint a termelés hatékonyságának növelésére. A munkavállalónak meg kell értenie a termelési előírásokat és az élelmiszerek értékesítésének szabályait.