Sajnos jelenleg nincsenek üres állásajánlatok a Kistermelői élelmiszer-előállító számára.
Tekintse meg a további állásajánlatokat.
Keressen állásajánlatokat >>>Legújabb állásajánlatok
Lead & Marketing Manager
Nemzeti Innovációs Ügynökség Zrt.
Raktáros
Visual Europe Zrt.
Senior könyvelő
Unione Management Kft.
Termékmenedzser - banki termékfejlesztés (számlavezetés / pénzforgalom)
MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt.
Felszolgáló
Kempinski Hotel Budapest Zrt.
Raktáros
''SZIDO'' Kft.
Telepfelelős helyettes
Szováti Sertés Zrt.
Technológus
ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
Key Account Manager (Procter & Gamble)
ORBICO HUNGARY Kft.
Sales with Native-Level Chinese Knowledge
SPED-PACK Kft.
Hűtőgépész
SUGO FOOD Kft.
Credit Controller / Kintlévőség kezelő (francia nyelvtudással)
KRONOSPAN-MOFA Hungary Kft.
Karosszéria lakatos
''AUTÓ-NEXUS'' Kft.
Mechanikus karbantartó
BYD Electric Bus & Truck Hungary Kft. (Battery)
Karbantartás tervező
Fornetti Kft.
Marketing- és webfejlesztési koordinátor
Thermotechnika – Crown Cool Kft.
Kereskedelmi munkatárs
HESZTIA Kft.
Labortechnikus
LESAFFRE MAGYARORSZÁG Kft
Bérszámfejtő, tb- és munkaügyi ügyintéző
Kerekes Kft.
Debug technikus (Üllő)
Work Force Kft.
Állás: Kistermelői élelmiszer-előállító - Gyakran ismételt kérdések
👉 Mi a Kistermelői élelmiszer-előállító szakma munkaköri leírása?
A Kistermelői Élelmiszer-előállító felelőssége a bio-termesztésű alapanyagokból készült élelmiszerek előállítása, csomagolása, feldolgozása és értékesítése. A munkavállalónak meg kell értenie a termesztési folyamatokat, beleértve a talaj előkészítését, a vetőmagok előkészítését, a növények gondozását, a betakarítást és az élelmiszerek feldolgozását. A munkavállalónak meg kell ismernie a bio-termesztésű élelmiszerek előállításának szabályait, beleértve a termesztési, feldolgozási és csomagolási eljárásokat, valamint a higiéniai szabályokat. A munkavállalónak képesnek kell lennie a szükséges gépek és eszközök biztonságos kezelésére, valamint a termelés hatékonyságának növelésére. A munkavállalónak meg kell értenie a termelési előírásokat és az élelmiszerek értékesítésének szabályait.