Minőségbiztosítási technikus
Pannon-Work Cégcsoport
Villanyszerelő technikus
BOREDO SYSTEMS Kft.
Gépész technikus / Mérnök
Fémagrotúr Kft
Debug technikus (Üllő)
Work Force Kft.
Villamos technikus
NAT Hungária Villamos Szereléstechnikai Kft.
Minőségellenőrzési Technikus / QC Technician
Gold Standard Diagnostics Budapest Kft.
Ellenőrzési szakreferens
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Karbantartó technikus
Trenkwalder Kft
Karbantartó technikus
Randstad Hungary Kft.
Analitikus technikus /vegyész
SONEAS Vegyipari Kft.
Debug technikus (Üllő)
Work Force Kft.
Elektromos karbantartó / Plc technikus
Hire-One Kft.
Elektromos karbantartó / Plc technikus
Hire-One Kft.
Elektromos karbantartó / Plc technikus
Hire-One Kft.
Elektromos karbantartó / Plc technikus
Hire-One Kft.
Gépész karbantartó / gépész karbantartó technikus
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Műszaki Ellenőrzés Szakértő
Petrolszolg Kft.
Gyártástámogató technikus
POLWERK Kft.
Karbantartó Technikus
HSA Kft.
Technikus (gyártás)
ASMPT Magyarország Kft.
Állás: Élelmiszer-ellenőrzési technikus - Gyakran ismételt kérdések
👉 Hány állásajánlat van a Élelmiszer-ellenőrzési technikus szakmában?
A "Élelmiszer-ellenőrzési technikus" szakmához jelenleg 177 állásajánlatot talál a iMunka.hu állásportálon.
👉 Mi a Élelmiszer-ellenőrzési technikus szakma munkaköri leírása?
Az Élelmiszer-ellenőrzési technikusok felelősek a különböző élelmiszerek minőségének ellenőrzéséért, hogy biztosítsák, hogy azok megfelelnek a jogszabályoknak. A munkakör feladatai közé tartozik az élelmiszerek megfigyelése, mint például a szavatossági idő, a csomagolás, a szennyeződések, a származási hely, a tárolás és a csomagolás szabványainak betartásának ellenőrzése. Az Élelmiszer-ellenőrzési technikusoknak felügyelniük kell az élelmiszerek minőségének folyamatos javítását, és biztosítaniuk kell, hogy az élelmiszerek megfelelnek a jogszabályoknak. Az Élelmiszer-ellenőrzési technikusoknak számos laboratóriumi tesztet kell elvégezniük, hogy biztosítsák, hogy az élelmiszerek megfelelnek a jogszabályoknak. Az Élelmiszer-ellenőrzési technikusoknak átfogó ismeretekkel kell rendelkezniük az élelmiszerekkel kapcsolatos jogszabályokról és előírásokról, valamint az élelmiszerek minőségének javításával kapcsolatos általános eljárásokról.